قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی در ایران است که دارای طرفداران زیادی می باشد که خیلی از آن ها سعی می کنند حداقل در هفته یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند غذاهایی هستند که با این اینکه ممکن است بارها را آن سرو کرده باشیم ولی باز هم آن را با تمایل درست می کنیم این غذایی که از نظر بعضی ها خیلی خوشمزه می باشد و با شنیدن حتی اسم این غذا آن ها را به هوس می اندازد و وقتی این غذا را می خواهند میل کند با علاقه این کار را انجام می دهند این غذا را بعضی ها علاوه بر اینکه برای خانواده خود درست می کنند در تعدادی از مهمانی ها و یا مراسمی که برگزار می کنند نیز آن را تهیه و سرو می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قورمه سبزی به این شکل ما را همراهی کنید.
گوشت گوسفندی بره نر ۴۰۰ گرم
سبزی خورشتی سرخ کرده ۲۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی ۴ عدد
پیاز یک عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم
در ابتدا پیاز را بصورت نگینی ریز خرد می کنیم و بعد آن را داخل مقداری روغن سرخ می کنیم زمانی که پیاز طلایی شد گوشت را که از قبل در اندازه های مناسبی خرد کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی آن ها را تفت می دهیم سپس سبزی را داخل آن ها می ریزیم و بعد هم لوبیا را سپس فلفل را به آن اضافه می کنیم و بعد آن ها را با هم ترکیب می کنیم و حدود سه لیوان آب داخل آن ها می ریزیم و زمانی که آب چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت پخته شود حدود ۲۰ دقیقه قبل از پخت کامل آن به لیمو عمانی چند سوراخ می زنیم و داخل آن می ریزیم سپس نمک را به آن اضافه می کنیم و زمانی که خورش کاملا پخته شد و جا افتاد آن را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و به شکل زیبا سرو می کنیم.
(قورمه سبزی به همراه خورشت قیمه معروف ترین غذاهای نذری می باشد)
نکات مهم تهیه خورش قورمه سبزی
منبع : rcook.blog.ir