طرز تهیه خوراک هویج و قارچ آبپز
برای تهیه این غذا به ۴۰۰ گرم قارچ، ۲ عدد هویج بزرگ، یک عدد پیاز کوچک، یک عدد فلفل دلمهای، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک، فلفل و زردچوبه نیاز دارید. کف ماهیتابهتان را با کمی روغن زیتون چرب کنید. بهتر است که برای تهیه این غذا از ماهیتابه رژیمی یا ماهیتابه نچسب استفاده کنید. سپس پیاز، هویج، فلفل دلمهای، قارچ را در ماهیتابه بریزید و به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. حرارت گاز را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید. نیازی به آب ریختن در این غذا نیست چون مواد غذایی شما تا زمانی که آب قارچ کشیده شود، پخته میشود.
دستور تهیه گامبهگام سیبزمینی سرخکرده
سیبزمینی سرخکرده یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است. بهترین نوع سیبزمینی سرخکرده نوعی است که در ابتدا پخته شده و سپس آن را در روغن داغ سرخ میکنیم. این دستور تهیه بسیار ساده است و میتوانید هر مقداری که میخواهید را تهیه کنید. باید در ابتدا میزان موردنظر خود را مشخص کنید تا ارزش صرف زمان و هزینه را داشته باشد. برخی به ازای ۴ الی ۸ نفر از ۴ تا ۶ عدد سیبزمینی استفاده میکنند.
ترشی بادمجان یکی از ترشی های بسیار خوش طعمی است که به روش های مختلفی تهیه میشود، در این مطلب قصد داریم ترشی بادمجان شکم پر را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم پر:
مواد لازم خوراک لابستر:
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
لابستر | 5 عدد | 100 گرم / 128 کالری |
آب | به مقدار لازم | 100 گرم / 0 کالری |
سرکه | 3قاشق سوپ خوری | 100 گرم / 22 کالری |
نمک | به میزان لازم | 100 گرم / 0 کالری |
فلفل قرمز | 2/1 قاشق چای خوری | 100 گرم / 22 کالری |
سس | مقداری | 100 گرم / 71 کالری |
طرز تهیه خوراک لابستر
*. لابسترها را با مقداری آب و سرکه و کرفس و کمی نمک وفلفل قرمز 10 الی 15 دقیقه می جوشانیم . لابستر بعد از جوشیده شدن تغییر رنگ میدهد وقرمز رنگ می شود.
*. پوسته آن رامی گیریم و گوشت داخل آن راخارج می کنیم گوشتهای لابستر را خرد می کنیم . گوشت رادر سس بغلطانید و دردیس بریزید و اطراف آن رابه دلخواه تزئین کنید.
خواص نمک :
*. برای ساخت استخوان مهم است. یکی از مهم ترین دلایل پوکی استخوان، کمبود نمک و آب می باشد.
*. برای تنظیم خواب مهم است و به عنوان یک هیپنوتیسم طبیعی عمل می کند.
*. نمک قسمتی از درمان بیماران دیابتی می باشد.
*. استفاده از نمک بر روی زبان، موجب توقف سرفه های خشک می شود.
منبع:آنلاین ماهی
- نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
- تخم مرغ :2 عدد
- سیر :دو بوته برای سیر داغ
- تره :200گرم
- گشنیز:200گرم
- نعنا :100 گرم
- نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
- ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
- نمک و فلفل : به اندازه لازم