کلوچه جو دوسر با کشمش و گردو و طعم دارچین

هیچ کلوچه‌ای مانند کلوچه جو دوسر سریع و آسان نیست. کلوچه جو دوسر یکی از کلوچه‌های مورد علاقه من است چون هم نرم و خوشمزه است هم خوشبو و هم یک کلوچه دانه‌ برجسته به خاطر وجود کشمش و گردو است که دانه‌های کشمش آن را یک کلوچه خال خالی بامزه کرده‌اند. این کلوچه برای همراهی با شیر عالی است بخصوص وقتی که دلتان یک شیرینی متنوع می‌خواهد.

کلوچه جو دوسر

ادامه مطلب ...

طرزتهیه نان پنجره ای

مواد لازم برای تهیه نان پنجره ای :

نشاسته 3 قاشق سوپخوری

آرد برنج 1 قاشق سوپخوری

آرد 4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 5 عدد

گلاب 2 قاشق سوپخوری

شیر 1 فنجان

پودر پسته به اندازه نیاز

پودر شکر به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

ob_388950_

ادامه مطلب ...

بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن ،شور شدن ، تلخ شدن و تند شدن غذا

اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟

برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.

توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

d8a7daafd8b1-d981d984d981d984-d8bad8b0d8a7db8c-d8b4d985d8a7-d8b2db8cd8a7d8af-d8b4d8af-2-1-600x519-1

ادامه مطلب ...