طرز تهیه سه نوع شیرینی مجلسی

با توجه به درخواست مکرر شما عزیزان قصد دارم امروز سه نوع شیرینی خوشمزه(کروسان ، کیک یزدی و میکادو) را به شما آموزش دهم. 

طرز تهیه کیک یزدی:

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است. ( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)

ادامه مطلب ...

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان

“کشک بادمجان” غذایی معروف و بی نظیر در میان سلایق ایرانی می باشد که از طعم ویژه ای برخوردار می باشد.

طرز طبخ کشک بادمجان ویژه
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده

ادامه مطلب ...

طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” شب عید

مواد لازم سبزی پلو با ماهی :

  • برنج:1کیلو
  • سبزی پلو:1/5 کیلو
  • ماهی سفید:2کیلو
  • کره یا روغن مایع:200 گرم
  • نمک ، فلفل ،آبلیمو:به میزان لازم
  • زعفران حل شده:2 قاشق غذا خوری

سبزی پلو

ادامه مطلب ...