مرصع پلو یک پلوی مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه و مقویست . ترکیب فوق العاده ی رنگ ها در کنار یکدیگر هر کسی را به اشتها خواهد آورد.نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است که یک غذای شیک و مجلسی است که در بیشتر مهمانی ها درست می شود. همچنین در زبان عربی به این غذا پلوی جواهر نشان میگویند.
- نخود لپه محلی پخته شده: 200 گرم
- گوشت پخته شده: 200 گرم
- پیازسرخ شده: 2 عدد
- سیب زمینی پخته شده: 2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- گلاب: یک استکان
- آب گوشت: 2 پیمانه
- نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زیره و پودر لیمو عمانی: به مقدار کافی
- روغن مایع: به میزان لازم