طرز تهیه سالاد الویه ویژه شیرازی

سالاد الویه ویژه شیرازی

جالب هست که بدانید این سالاد در قرن نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه در مسکو ابداع و به تدریج محبوب مردم روسیه و حتی اروپا شد، در آمریکای لاتین هم به سالاد روسی معروف است. همچنین این سالاد یکی از اقلام اصلی شام شب سال نو در روسیه می باشد. از فواید این غذای خیلی خوشمزه داشتن ویتامین های A،B،C اسید فولیک ،پروتئین و کربوهیدرات است. البته پزشکان به دلیل داشتن سس مایونز در سالاد الویه این غذا را در بارداری توصیه نمی کنند همچنین برای افرادی که فشارخون بالا دارند محدودیت مصرف دارد و ضرردارد.

Image result for ‫سالاد الویه شیرازی‬‎

  مواد لازم:

• ماکارونی شکل دار (فرمی) 

• سیب زمینی پخته شده 3 عدد

• مرغ پخته خرد شده یک لیوان کوچک

• تخم مرغ آبپز ۲ عدد

• نخود فرنگی کنسروی نصف لیوان

• خیارشور یک لیوان

• ذرت کنسروی ۱۰۰ گرم

• زیتون نصف لیوان

• سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی


طرز تهیه:

مرحله ۱: ماکارونی را داخل آب جوش میریزیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه صبر میکنیم تا ماکارونی آماده شود، سپس آن را آبکش کرده و داخل ظرفی میریزیم. (بهتر است هنگام جوش آمدن آب کمی روغن بریزید.)

مرحله ۲: مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و استخوان های آن را جدا کرده و داخل ظرفی بریزید.

مرحله 3: سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را ریز خرد کرده و داخل ظرف بریزید.

مرحله 4: خیارشور را ریز خرد کرده و داخل ظرف بریزید می توانید آن را نیز رنده کنید.

مرحله ۵: سپس همه ی مواد باقی مانده ماکارونی، نخود فرنگی، نمک و فلفل را داخل ظرف بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. (می توانید کمی از روغن و کالباس و هویج پخته شده و حتی کمی شوید و نعناع هم استفاده کنید).

مرحله ۶: سس مایونز را به مواد به آرامی اضافه کنید این طوری سس به خوبی با مواد آغشته خواهد شد.

مرحله ۷: پس از مخلوط شدن سس و مواد، ظرف را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله ۸: پس از ۲ ساعت ظرف را از یخچال در بیاورید و تزیین کنید. برای تزیین سالاد الویه می توانید از سبزیجات معطر، چیپس، خیار شور و یا قالب های مخصوص استفاده کنید. سالاد الویه شما آماده است میل کنید و لذت ببرید.

منبع: چهارفصل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.