-
فوت و فن های آشپزخانه ای (خواندن این نکات به همه کدبانو ها توصیه می شود)
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:20
فوت و فن های آشپزخانه و خانه داری به ما کمک خواهد کرد که کارهای خانه را با سرعت عمل بیشتر و دقت بیشتری انجام دهیم همچنین دانستن نکات خانه داری به افراد این امکان را می دهد راه های میانبر و جایگزینی را برای رفع کمبود ها در آشپزی و خانه داری بیابید در ادامه مطلب پرشین وی بیشتر با اسرار خانه داری آشنا خواهید شد. فوت و فن...
-
طرز تهیه سه مدل شیرینی برای عید
سهشنبه 22 بهمن 1398 19:25
با توجه به درخواست مکرر شما دوستان امروز طرز تهیه 3 مدل شیرینی مجلسی رو به شما آموزش می دهیم.در اعیاد و جشن ها شیرینی نارگیلی بسیار دیده می شود ، زیرا بخاطر طعم بی نظیری که دارد این شیرینی نیز در میان دستور تهیه شیرینی های خانگی نیز می درخشد. شیرینی نارگیلی یکی از محبوبترین شیرینیهای عید است که هم با فر و هم بدون فر...
-
طرز تهیه نان کلانه : نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر
شنبه 28 دی 1398 09:26
طرز تهیه نان محلی کلانه :نان محلی کلانه بسیار خوشمزه و بی نظیر می باشد که از دسپخت های شیر زنان سنندجی می باشد که با استفاده از پیازچه درست می شود و همراه با کره یا روغن طعم فوق العاده تری را به خود خواهد گرفت. مواد مورد نیاز برای کلانهآرد : 2 پیمانهپیازچه : 100 گرمروغن حیوانی : نصف پیمانهنمک و شکر : به مقدار لازمشیر...
-
روش های خانگی تشخیص عسل طبیعی
یکشنبه 15 دی 1398 15:22
عسل یکی از مغذی ترین خوراکی ها است. تشخیص طبیعی بودن عسل همواره یکی از دغدغه های مصرف کنندگان این ماده غذایی است. با شیوه های زیر میتوانید تشخیص عسل خوب از بد را به آسانی تشخیص دهید. عسل طبیعی شل استیکی از روش تشخیص عسل طبیعی، توجه به مواردی از جمله شل بودن عسل طبیعی میتواند در زمان خرید آن به مردم کمک کند؛ عسل طبیعی...
-
طرز تهیه سالاد سزار
جمعه 22 آذر 1398 18:36
سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سالهای اخیر در منوی رستورانهای ایتالیایی به چشم میخورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار میشود، به آن سس مایونز اضافه نمیکنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نانهای تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو میشود. سالاد سزار، سالاد محبوبی است که...
-
طرز تهیه کیک ماگما خانگی
چهارشنبه 20 آذر 1398 21:11
کیک ماگما یکی از کیک های بسیار خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و در دورهمی ها و مهمانی ها به عنوان دسر سرو نمایید. مواد لازم کیک ماگما : آرد: ۲ و یک سوم لیوان تخم مرغ:۳ عدد شکر: یک لیوان روغن مایع: نصف لیوان شیر: نصف لیوان بکینگ پودر: ۲ قاشق مربا خوری پودر کاکائو:۳ قاشق غذا خوری پُر...
-
طرز تهیه ته چین مرغ
سهشنبه 19 آذر 1398 00:12
ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین مرغ از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی...
-
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی
یکشنبه 17 آذر 1398 17:28
خوراک لوبیا چیتی مانند عدسی، یکی از غذاهایی است که در صبحانه بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. خوراک لوبیا چیتی به واسطه استفاده لوبیا چیتی در آن که دارای درصد بالای فیبر و پروتئین و مواد مغذی در ساختار خود است، برای بدن مفید است و همچنین میزان چربی در لوبیا چیتی بسیار پایین است. خوراک لوبیا چیتی یک غذای کاملا سالم و...
-
طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله
شنبه 16 آذر 1398 17:00
کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش...
-
طرز تهیه استیک
چهارشنبه 13 آذر 1398 12:37
طرز تهیه استیک:استیک از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه است . استیک تکه بزرگی از گوشت گوساله است و می توانید در طرز تهیه استیک به جای گوشت گوساله از گوشت ماهی سالمون و ماهی شیر و … نیز استفاده کنید این غذای خوشمزه را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید مواد لازم:گوشت فیله گوساله800 گرمسیر 3 حبهپیاز 1 عددفلفل دلمه ای1...
-
طرز تهیه کوکو سبزی
سهشنبه 12 آذر 1398 15:24
من برای کوکو سبزی ، حتما از سبزی تازه استفاده میکنم . حتما چند تا دونه برگ ریحون هم توی اون می ریزم . از زرشک و گردو استفاده میکنم ، ( این بار گردو نریختم ) . حتما کمی سیر سبز یا دو حبه سیر له شده می ریزم . اینجوری خیلی خوشمزه تر و خوش عطر تر میشه . برای این مقدار کوکو ، سیصد و پنجاه گرم سبزی خرد شده ، پنج عدد تخم مرغ...
-
طرز تهیه نان خامه ای
سهشنبه 12 آذر 1398 08:52
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزهدرست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانمهای ایرانی ترجیح میدهند برای بچهها یا دورهمیها و مهمانیها و اعیاد و مناسبتهایی که در آنها شیرینی سرو میشود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامهای از آندسته شیرینیهایی است که اغلب افراد ترجیح میدهند از قنادیهای...
-
طرز تهیه رسپی کیک سیب زمینی و ماست
دوشنبه 11 آذر 1398 18:56
رسپی کیک سیب زمینی و ماست از انواع پیش غذاهای ترکیه ای است و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی مختلف پیش غذایی ساده و در عین حال متفاوت را تهیه کنید بهتر است از طرز تهیه رسپی ترکیه ای ماست و سیب زمینی غافل نشوید. مواد لازم رسپی کیک سیب زمینی و ماست : تخم مرغ : ۳ عدد نمک : به میزان لازم...
-
طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه
یکشنبه 10 آذر 1398 23:11
مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه : مرغ خرد شده: 200 گرم کره برای تفت مرغ: 25 گرم قارچ ورقه شده: 200 گرم آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری آرد: 100 گرم بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری تخم مرغ: 3 عدد کره ذوب شده و همدمای محیط: 100 گرم پنیر پیتزا: 100 گرم خامه صبحانه: 100 گرم پیازچه خرد شده: 150 تا 200 گرم فلفل دلمه ای سبز یا...
-
طرز تهیه خوراک بادمجان تند
یکشنبه 10 آذر 1398 10:38
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند : هویج رنده شده: ٤ عدد جعفری خرد شده : ۱ پیمانه بادمجان: ۳ عدد سیر له شده: ٤ حبه آب لیموترش: ۲ عدد نمک: به مقدار لازم سرکه: به مقدار لازم رازیانه: به مقدار لازم سس فلفل تند: به مقدار لازم طرز تهیه خوراک بادمجان تند : ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و برش بزنید ، سپس برای چند دقیقه...
-
کوکی چیزکیکی
شنبه 9 آذر 1398 20:01
مواد لازم: آرد 1 و 1/2 پیمانه بیسکوییت پودر شده پودر کاکائو 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد نمک 1/4 قاشق چایخوری کره نرم 115 گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه یا ویلی225 گرم شکر دانه ریز 1/2 پیمانه شکر قهوه ای 1/2 پیمانه تخم مرغ بزرگ 2 عدد وانیل 1/8 قاشق چایخوری شکلات چیپسی ریز و گردو خرد شده با هم 1 پیمانه...
-
طرز تهیه ترشی انبه
شنبه 9 آذر 1398 08:18
طرز تهیه ترشی انبه ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود. مواد لازم ترشی انبه سیر ۶ حبه انبه زرد ۲ عدد سرکه ۱ پیمانه روغن زیتون ½ پیمانه فلفل...
-
طرز تهیه خورش ترشه واش
جمعه 8 آذر 1398 12:16
خورش ترشه واش یکی از غذاهای محلی خطه سرسبز شمال، به ویژه استان گیلان است. نام این خورش از گیاهی به اسم شبدرترشک یا همان ترشه واش گرفته شده. ترشه واش گیاهی خودرو است که معمولا در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری به صورت طبیعی رشد میکند. در ایران این گیاه در استانهای گیلان ( لاهیجان و لنگرود ) و در استان لرستان نیز...
-
طرز تهیه آش جو
پنجشنبه 7 آذر 1398 17:59
حالا که هوا رو به سردی رفته و انواع آشها و سوپها کم کم به وعدههای غذایی اضافه میشود، بهترین فرصت است تا دستور پخت آنها را به بهترین شکل یاد بگیریم و درست کنیم. آش جو هم یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فنهایش میتوانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید. مواد لازم تهیه برای آش جو: عدس: ۱/۲...
-
اسپاگتی تاکو خامهای
سهشنبه 5 آذر 1398 23:15
مواد لازم ۲ قاشق غذا خوری روغن ۳ عدد فلفل دلمهای در سه رنگ ۳ حبه سیر رنده شده ۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو ۱ قاشق چایخوری نمک ۲۰۰ گرم گوجه نگینی ۴۰۰ میل خامه ۲۰۰ گرم پنیر چدار ۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده) پیازچه دستور پخت 1: مراحل طرز تهیه ادویه تاکو: ۱ ق غ فلفل چیلی – ۱/۴ ق چ فلفل پرک – ۱ ق چ فلفل...
-
کلیدی ترین نکات آشپزی حرفه ای
دوشنبه 4 آذر 1398 01:07
در مطلب زیر چند نکته اساسی و مهم وجو دارد بنابراین در مطلب زیر چچندین نکته آشپزی مهم و کاربردی مهم رو براتون گذاشتم این نکات در آشپزی حرفه ای بسیار مهم و اساسیت. چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟ اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک...
-
فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای
دوشنبه 4 آذر 1398 01:05
در آشپزی و درست کردن غذا یک سری تکنیک ها و نکات ریزی وجود دارد که برای یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید. * اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید . * اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند...
-
کرم پاتیسیر
دوشنبه 4 آذر 1398 01:03
کرم پاتیسیر یا کرم کاستارد pastry cream یا Patisserie Cream نوعی کرم شیرین است که از آن لای شیرینی ناپلئونی و نان خامه ای استفاده میشود دستور شماره یک نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ پیمانه و نیم زرده تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری اسانس دلخواه: ۱ قطره طرز تهیه: شکر، آرد و نشاسته را با...
-
آشنایی با غذاهای خوزستانی و جنوب کشور
یکشنبه 3 آذر 1398 18:29
استان خوزستان در جنوب غرب ایران و در مجاورت استان های کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال بختیاری، لرستان و ایلام واقع است. از سمت جنوب با خلیج فارس و از سمت غرب با کشور عراق هم مرز است. مردم خوزستان در تاریخ ایران تاثیر به سزایی داشته اند از زمان پادشاهی هخامنشیان گرفته تا ورود اسلام به ایران و یا جنگ تحمیلی و … و را نام...
-
غذاهای آبکی مقوی و مفید
چهارشنبه 22 آبان 1398 10:59
معرفی چند غذای آبکی خوشمزه و مفید شاید برای همه ما پیش آمده باشد که وقتی خودمان یا یکی از اعضای خانواده مریض می شود به غذای آبکی روی می آوریم تا زودتر حال خودمان یا مریض مان خوب شود. غذای آبکی را بسیاری از خانواده ها دوست دارند ولی عده ای هم اصلا آن را به عنوان غذای اصلی نمی توانند جایگزین کنند. غذاهای آبکی برای...
-
طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” ساده
یکشنبه 19 آبان 1398 10:45
مواد لازم کوکوی سیب زمینی سیب زمینی یک کیلو تخم مرغ 4 تا 5 عدد پکینگ پودر یا جوش شیرین یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه کوکوی سیب زمینی طرز تهیه کوکوی سیب زمینی سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند....
-
“فرنی با آرد برنج”
یکشنبه 28 مهر 1398 12:34
طرز تهیه فرنی با آرد برنج راحت بودن طرز تهیه فرنی توانسته آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ماه رمضان بر سر سفره ی افطار در میان مردم کند که واقعا خوردن فرنی بعد از چند ساعت روزه داری حسابی لذت بخش و به یاد ماندنی خواهد بود. مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج شیر ۴...
-
هات چاکلت رد ولوت
سهشنبه 23 مهر 1398 12:38
مواد لازم برای هات چاکلت رد ولوت: شیر پرچرب 4 فنجان شکر دانه ریز 1/4 فنجان شکلات نیمه شیرین 280 گرم رنگ قرمز خوراکی 2 قاشق چایخوری اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری خامه پرچرب 1/2 فنجان شکر دانه ریز 2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه هات چاکلت رد ولوت: برای تهیه هات چاکلت شیر و شکر را در یک شیرجوش بریزید و...
-
طرز تهیه سالاد پنیر و سبزیجات
یکشنبه 21 مهر 1398 00:11
این سالاد به راحتی تهیه میشود و از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است، در آن از هیچ گونه سسی استفاده نشده و میتوانید به راحتی تهیه کرده و میل کنید. مواد لازم : کدو سبز :۲ عدد گوجه فرنگی: ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی: ۱ عدد پنیر خامه ای: ۶۰۰ گرم سیر: ۳ تا ۴ حبه ریحان: یک دسته کوچک نمک و فلفل :به میزان لازم روغن زیتون: یک سوم...
-
[ بدون عنوان ]
جمعه 19 مهر 1398 14:36
اگر به دنبال راهی آسان و مناسب برای آشپزی هستید، غذاهای نونی می تواند برای شما بسیار مناسب باشد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه غذای نونی با گوشت ، طرز تهیه غذای نونی بدون گوشت، طرز تهیه غذای نونی با مرغ آشنا می شوید. طرز تهیه غذای نونی بسیار ساده است و زمان پخت کمتری لازم دارد و از طرف دیگر، بسیاری از افراد، به...