طرز تهیه استیک

طرز تهیه استیک:

استیک از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه است  . استیک تکه بزرگی از گوشت گوساله است و می توانید در طرز تهیه استیک به جای گوشت گوساله از گوشت ماهی سالمون و ماهی شیر و … نیز استفاده کنید این غذای خوشمزه را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید


  

مواد لازم:

  • گوشت فیله گوساله
    800 گرم
  • سیر
     3 حبه
  • پیاز
     1 عدد
  • فلفل دلمه ای
    1 عدد
  • روغن مایع کانولا
    به مقدار لازم
  • نمک
     1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه
     1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه استیک گوشت :

ابتدا تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

سپستکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد بابیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.

روغن زیتون ، سس سویا ، سس خردل ، باربیکیو ونمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

تابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید .

سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید،.برگرداندن های بیشتر باعث می شود که استیک خیلی سریع تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج ، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.

رایج ترین اشتباه  هنگام پخت استیک

 استفاده نکردن از چاشنی :

ممکن است از پخت استیکی شور و یا پر از ادویه هراس داشته باشید ،ولی به ما اعتماد کنید:زمانی که نوبت استفاده کردن از چاشنی ها است ،هیچ احتیاطی لازم نیست.تا زمانی که نتوانید یک استیک را از درون مزه دار کنید، پخت آن به طور خیلی ساده شما را از یک مزه ی قوی محروم می کنید.

بنابراین چه کار کنیم:گوشت را از درون و از هر دوطرف به مدت 35 تا 40 دقیقه قبل از پخت، چاشنی بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.