طرز تهیه کیک ماگما خانگی

کیک ماگما یکی از کیک های بسیار خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و در دورهمی ها و مهمانی ها به عنوان دسر سرو نمایید.

طرز پخت کیک ماگما

مواد لازم کیک ماگما :

  • آرد: ۲ و یک سوم لیوان
  • تخم مرغ:۳ عدد
  • شکر: یک لیوان
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • شیر: نصف لیوان
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق مربا خوری
  • پودر کاکائو:۳ قاشق غذا خوری پُر

 

 

مواد میانی کیک ماگما:

  • آرد:۲ قاشق غذا خوری سر پر
  • نشاسته: ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری پر
  • وانیل: ۲ قاشق مربا خوری
  • شیر: ۴ لیوان
  • شکر: ۸ قاشق غذا خوری
  • گلاب: یک سوم استکان
  • کره: ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه کیک ماگما خانگی: 

ابتدا مواد میانی کیک را به این شکل آماده کنید که ابتدا شیر، شکر، آرد و نشاسته را در داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
 سپس  روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود، در این مرحله کره، گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود، در این میان مواد کیک را به روش زیر درست کنید.

سه عدد تخم مرغ را به همراه یک لیوان شکر در کاسه ای بریزید و  برای ۵ دقیقه هم بزنید، سپس شیر و روغن مایع را کم کم اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

حالا آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و الک نمایید، سپس در سه مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به شکل دورانی هم بزنید.

قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

دستور پخت کیک ماگما

اکنون مواد میانی را وسط کیک بریزید و آن را درون فر که از قبل بر روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، به مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود، می توانید آن را به مدت ۳ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس قالب را خارج کرده و کیک را برش بزنید و آماده سرو نمایید.

طرز تهیه کیک ماگما


نکات مهم درباره طرز تهیه کیک ماگما:

  • برای اینکه مطمئن شوید، کیک تان پخته است، می توانید با استفاده از خلال چوبی از کناره های کیک، آن را فرو کنید، اگر نچسبید یعنی پخته است، دقت کنید که وسط کیک به دلیل مایع محلبی، شل است و به سیخ چوبی می چسبد، بنابراین از وسط کیک این کار را انجام ندهید.
  •  زمانی که قالب کیک را از یخچال بیرون می آورید، توجه داشته باشید که آن را به آرامی در یخچال قرار دهید، زیرا مواد محلبی شل می باشد و باید در یخچال سفت شده و  خودش را بگیرد.


نکاتی مهم درباره کیک پزی:

  • بعد از اینکه کیک را برای پخت داخل فر گذاشتید دیگر درب آن را باز نکیند چون این کار موجب خوابیدن پف کیک میشود.
  • برای تهیه کیک  از قالب های کمربنددار استفاده کنید.
  • کیک را بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب در بیاورید تا کاملا جدا شود و موقع بیرون آوردن خرد نشود. 
  • همیشه برای درست کردن کیک از آرد بسته بندی شده و با نام و نشان معتبر استفاده کنید.
  • برای درست کردن کیک هرگز از آرد فله ای و آرد کهنه استفاده نکنید زیرا کیفیت کیک را پایین می آورد.
  • یکی از طعم دهنده های اصلی کیک ها وانیل است که بهتر است از نوع تازه آن استفاده شود.
  • برای پف کردن کیک به آن جوش شیرین نزنید، اگر میخواهید کیکتان پف کند شکر را با تخم مرغ و یا با کره خوب بزنید این کار موجب پف کردن کیک میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.