
مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :
- مرغ خرد شده: 200 گرم
- کره برای تفت مرغ: 25 گرم
- قارچ ورقه شده: 200 گرم
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 100 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- کره ذوب شده و همدمای محیط: 100 گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- خامه صبحانه: 100 گرم
- پیازچه خرد شده: 150 تا 200 گرم
- فلفل دلمه ای سبز یا رنگی: 100 گرم
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه :
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود، مرغ را خرد کرده و با کره تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
سپس نمک و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید بعد از یکی دو تفت قارچ و آبلیمو را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شود.
سه عدد تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، آرد را هم با نمک، فلفل، زردچوبه و بکینگ پودر مخلوط کرده و دو سه بار الک کنید.
سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کند و فرم بگیرد،
سپس زرده را بزنید و کره آب شده را اضافه کنید و مجدد مخلوط نمایید، سپس پنیر پیتزا و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای و مرغ و قارچ تفت داده شده را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سفیده را طی دو مرحله اضافه و فولد کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
قالب مافین را با کره ذوب شده حسابی چرب کنید، داخل قالب کپسول نیندازید به خاطر وجود پنیر پیتزا مواد به کاغذ می چسبد.
می توانید به جای قالب از کپسول های مقوایی مافین استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه 30 دقیقه بگذارید بپزید. در آخر گریل را روشن کنید تا روی مافین ها خوشرنگ شود.
نکاتی مهم درباره طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه :
- توجه داشته باشید که مرغی که برای تهیه مافین مرغ و پیازچه استفاده می کنید باید به تکه های کوچک تقسیم شود.
- برای تهیه مافین مرغ و پیازچه شما می توانید گوشت مرغ را از قبل طعم دار کنید.
- هنگامی که می خواهید مافین مرغ و پیازچه را درون قالب بریزید حتماً قالب را به وسیله کره ذوب شده کاملا چرب کنید.
- اضافه کردن مقدار پنیر پیتزا به این غذا کاملا سلیقه ای می باشد شما می توانید مقدار کمتر و یا مقدار بیشتری پنیر پیتزا به این ترکیب اضافه کنید.
خواص فلفل دلمه ای:
- خوردن آب فلفل دلمهای سبز موجب تقویت موی سر شده و از ریزش آن جلوگیری میکند.
- همچنین خوردن آب فلفل دلمهای سبز موجب گردش خون در نواحی روی پوست مانند سر و ریشه موها شد و این موضوع موجب رشد سریعتر موها میشود.
- آب فلفل دلمه ای سبز ابتلای اشخاص به سرطان کلون را کاهش می دهد.
- ویتامین C موجود در فلفل دلمه سبز از لخته شدن خون در بدن و در نتیجه از انواع سکته های مغزی و قلبی جلوگیری میکند.