املت ها به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه میشوند، املت فنجانی یکی از املت های متفاوتی است خیلی سریع آماده میشود و ظاهر شیکی هم دارد شما میتوانید این املت خوشمزه را به راحتی و در زمان کوتاه آماده کرده و به عنوان یک صبحانه کامل سرو کنید.
مواد لازم برای املت فنجانی:
ژامبون: ۳ الی ۴ ورقه
فلفل دلمه ای قرمز و سبز: از هر کدام نصف یک عدد
پنیر پیتزای رنده شده: به مقدار دلخواه
تخم مرغ: 2 عدد
خامه: کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
دلمه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلفی مثل دلمه برگ، دلمه کلم ، دلمه گوجه و ... تهیه میشود ما در این مطلب قصد دارم دلمه فلفل دلمه را به شما آموزش دهیم که دستور تهیه بسیار ساده ای دارد. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم دلمه فلفل دلمه ای:
فلفل دلمه ای سبز: ۶ عدد
برنج خام: نصف پیمانه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
گوشت چرخ شده: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
پنیر چدار خرد شده: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ کبابی یکی از پیش غذاهای معروفی است که طرفداران زیادی در کل دنیا دارد و در ایران هم در بین مردم محبوبیت فراوانی پیدا کرده ، قارچ کبابی علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد بسیار هم سالم و مقوی است و از آن جایی که برای درست کردن آن از روغن استفاده نمیشود برای کسانی که دارای رژیم غذایی هستند مناسب میباشد.
مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی:
قارچ :۴ الی ۵ عدد
گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز :به تعداد دلخواه
سیر رنده شده :یک حبه
جعفری یا گشنیز خرد شده :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز :به میزان لازم
آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
ادامه مطلب ...
مرغ بریان یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ای است که اغلب برای مهمان های ویژه و در رستوران ها سرو میشود. اما اگر دوست دارید این غذای لذیذ را در منزل تهیه کنید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ بریان به همراه نکات و ریزه کاری های آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ بریان:
ادامه مطلب ...
طرز تهیه خورش ماست اصفهان
شیر و مشتقات آن منشا کلسیم فراوان هستند. متاسفانه در ایران پوکی استخوان از شایع ترین بیماری های دوره ی میانسالی و کهنسالی است. به همین دلیل لازم است تا از مواد مغذی و سرشار از کلسیم در دوران کودکی، نوجوانی، جوانی و حتی میانسالی و پیری استفاده کنیم. خورش ماست اصفهان یکی از غذاهای بسیار لذیذ ایرانی است که علاوه بر ساکنان این استان، اغلب مردم ایران از خوردن آن لذت می برند و جالب تر این که این خورش به علت وجود ماست، به صورت سرد و با برنج آبکش شده یا کته سرو می شود.