قارچ کبابی یکی از پیش غذاهای معروفی است که طرفداران زیادی در کل دنیا دارد و در ایران هم در بین مردم محبوبیت فراوانی پیدا کرده ، قارچ کبابی علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد بسیار هم سالم و مقوی است و از آن جایی که برای درست کردن آن از روغن استفاده نمیشود برای کسانی که دارای رژیم غذایی هستند مناسب میباشد.
مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی:
قارچ :۴ الی ۵ عدد
گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز :به تعداد دلخواه
سیر رنده شده :یک حبه
جعفری یا گشنیز خرد شده :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز :به میزان لازم
آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه قارچ کبابی
ابتدا قارچ ها را شسته و خوب خشک کنید ، سپس آن ها را از وسط برش زده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
همه مواد را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید ، سپس قارچ ها را افزوده و خوب هم بزنید.
درب ظرف را ببندید و برای دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا قارچ ها مزه دار شوند.
بعد از این مدت قارچها را به سیخ کشیده و کباب کنید .
به همراه قارچ میتوانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز را کباب کرده و به عنوان یک شام سبک و خوشمزه میل کنید .
روش مزه دار کردن قارچ:
خواص قارچ: