طرز تهیه قارچ کبابی

قارچ کبابی یکی از پیش غذاهای معروفی است که طرفداران زیادی در کل دنیا دارد و در ایران هم در بین مردم محبوبیت فراوانی پیدا کرده ، قارچ کبابی علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد بسیار هم سالم و مقوی است و از آن جایی که برای درست کردن آن از روغن استفاده نمیشود برای کسانی که دارای رژیم غذایی هستند مناسب میباشد.

Image result for ‫قارچ کبابی‬‎

 

مواد لازم برای تهیه قارچ کبابی:

قارچ :۴ الی ۵ عدد

گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز :به تعداد دلخواه

سیر رنده شده :یک حبه

جعفری یا گشنیز خرد شده :یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز :به میزان لازم

آبلیمو :یک قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه قارچ کبابی

ابتدا قارچ ها را شسته و خوب خشک کنید ، سپس آن ها را از وسط برش زده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

همه مواد را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید ، سپس قارچ ها را افزوده و خوب هم بزنید.

درب ظرف را ببندید و برای دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا قارچ ها مزه دار شوند.

بعد از این مدت قارچها را به سیخ کشیده و کباب کنید . 

به همراه قارچ میتوانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز را کباب کرده و به عنوان یک شام سبک و خوشمزه میل کنید .


روش مزه دار کردن قارچ:

  •  شما می توانید به سلیقه خود از مواد بسیار متنوعی برای طعم دار کردن قارچ ها استفاده کنید.
  •  مثلا می توانید از موادی که برای طعم دار کردن جوجه استفاده می کنید برای قارچ هم استفاده کنید.
  • بعد از طعم دار کردن قارچ کبابی یکی از مهم ترین مراحلی که باعث قارچ کبابی ما طعم بسیار لذیذ و رنگ خوبی بگیرید، استفاده از سس زعفران و کره می باشد که در این سس هم می توانیم از انواع ادویه ها استفاده کنیم.


خواص قارچ:

  • مصرف قارچ موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
  • با مصرف قارچ از بروز سرطان و پیشگیری کنید.
  • خوردن قارچ برای لاغری و کاهش وزن موثر است.
  •  قارچ التهابات  بدن را کاهش می دهد.
  •  قارچ به گشاد شدن رگ‌ها کمک می‌کند و از این رو موجب پایین آمدن فشار خون میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.