طرز تهیه املت فنجانی به دو روش متفاوت

املت ها به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه میشوند، املت فنجانی یکی از املت های متفاوتی است خیلی سریع آماده میشود و ظاهر شیکی هم دارد شما میتوانید این املت خوشمزه را به راحتی و در زمان کوتاه آماده کرده و به عنوان یک صبحانه کامل سرو کنید.


مواد لازم برای املت فنجانی:

ژامبون: ۳ الی ۴ ورقه 

فلفل دلمه ای قرمز و سبز: از هر کدام نصف یک عدد

پنیر پیتزای رنده شده: به مقدار دلخواه

تخم مرغ: 2 عدد

خامه: کمی

نمک و فلفل به مقدار لازم

  

طرز تهیه املت فنجانی:

برای درست کردن املت فنجانی ابتدا ژامبون هار ا نگینی خرد کرده و فلفل دلمه ها را هم خلالی ریز خرد نمایید.

در مرحله بعد ۲ عدد تخم مرغ داخل فنجان بشکنید و سپس فلفل دلمه ها، ژامبون و پنیر رنده شده را اضافه کنید.

در آخر مقداری خامه به مواد اضافه کنید و کمی فلفل و نمک اضافه بپاشید و مواد را با هم مخلوط کنید.

فنجان را به مدت ۲ دقیقه و ۴۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید، سپس از داخل مایکروفر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه کمی سرد شود.


روش دوم:

املت فنجانی با گوجه فرنگی:

مواد لازم:

4 عدد گوجه فرنگی : چهار عدد

مقداری پیمانه جعفری ساطوری شده 

نصف پیمانه پنیر پیتزا رنده شده 

4 عدد تخم مرغ : چهار عدد

کمی نمک و فلفل سیاه 


طرز تهیه املت فنجانی گوجه ای:

برای درست کردن این املت شیک و متفاوت ابتدا گوجه ها را شسته و سر آن ها را جدا کنید و محتویات داخل را خارج نمایید.

پنیر جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را بریزید و سر گوجه ها را بگذارید.

گوجه ها را داخل سینی فر بچینید و برای 10 دقیقه داخل فری که با دمای 200 درجه گرم شده بپزید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.