طرز تهیه خوراک بادمجان تند

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند, تهیه خوراک بادمجان تند


مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

  •  هویج رنده شده: ٤ عدد 
  •  جعفری خرد شده : ۱ پیمانه
  •  بادمجان: ۳ عدد 
  •  سیر له شده: ٤ حبه
  •  آب لیموترش: ۲ عدد
  •  نمک: به مقدار لازم
  • سرکه: به مقدار لازم
  • رازیانه: به مقدار لازم
  • سس فلفل تند: به مقدار لازم 

ادامه مطلب ...

کوکی چیزکیکی

نتیجه تصویری برای کوکی چیزکیکی


‌مواد لازم:

آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیسکوییت پودر شده
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره نرم 115 گرم
پنیر خامه ای ماسکارپونه یا ویلی225 گرم
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی ریز و گردو خرد شده با هم 1 پیمانه
تاپینگش سس کارامل (اگه نداشتید میتونید با شکلات کره ای یا تافی های مغزدار ایدین درستش کنید)
تافی کاراملی یا کره ای بدون مغزی شکلاتی 100 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری
‌   ادامه مطلب ...

طرز تهیه ترشی انبه


طرز تهیه ترشی انبه

ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.  

Image result for ‫طرز تهیه ترشی انبه‬‎

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه خورش ترشه واش

نتیجه تصویری برای طرز تهیه خورش ترشه واش


خورش ترشه واش یکی از غذا‌های محلی خطه سر‌سبز شمال، به ویژه استان گیلان است. نام این خورش از گیاهی به اسم شبدر‌ترشک یا همان ترشه واش گرفته شده. ترشه واش گیاهی خودرو است که معمولا در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری به صورت طبیعی رشد می‌کند. در ایران این گیاه در استان‌های گیلان ( لاهیجان و لنگرود ) و در استان لرستان نیز یافت می‌شود.

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه آش جو

حالا که هوا رو به سردی رفته و انواع آش‌ها و سوپ‌ها کم کم به وعده‌های غذایی اضافه می‌شود، بهترین فرصت است تا دستور پخت آنها را به بهترین شکل یاد بگیریم و درست کنیم. آش جو هم یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فن‌هایش می‌توانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه آش جو؛ غذای دلچسب در هوای سرد

مواد لازم تهیه برای آش جو:

  1. عدس: ۱/۲ پیمانه
  2. نخود: ۱/۲ پیمانه
  3. جو پوست کنده: ۱ پیمانه
  4. بلغور گندم یا گندم پوست کنده: ۱/۴ پیمانه
  5. پیاز بزرگ: ۱ عدد
  6. لوبیا چیتی: ۱/۲ پیمانه
  7. نعنا: ۳ قاشق غذاخوری
  8. آب قلم یا استاک گوشت: به مقدار نیاز
  9. سبزی آش: ۵۰۰ گرم
  10. روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم 
  11. پیاز داغ، سیر داغ و کشک: به میزان لازم
  12. نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ادامه مطلب ...