اسپاگتی تاکو خامه‌ای


مواد لازم


۲ قاشق غذا خوری روغن
۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ
۳ حبه سیر رنده شده
۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۲۰۰ گرم گوجه نگینی
۴۰۰ میل خامه
۲۰۰ گرم پنیر چدار
۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)
پیازچه

ادامه مطلب ...

کلیدی ترین نکات آشپزی حرفه ای

Image result for ‫درست کردن مربا‬‎

در مطلب زیر چند نکته اساسی و مهم وجو دارد بنابراین در مطلب زیر چچندین نکته آشپزی مهم و کاربردی مهم رو براتون گذاشتم این نکات در آشپزی حرفه ای بسیار مهم و اساسیت.

چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟
اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

 

ادامه مطلب ...

فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای

فنون آشپزی ٬ فوت های مهم آشپزی ٬ نکات ریز آشپزی ٬ آشپزی حرفه ای


در آشپزی و درست کردن غذا یک سری تکنیک ها و نکات ریزی وجود دارد که برای یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید.

* اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش می‌دهید .
* اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.

* برای بر طرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید .

 
ادامه مطلب ...

کرم پاتیسیر

Image result for ‫کرم پاتیسیر‬‎

کرم پاتیسیر یا کرم کاستارد pastry cream یا Patisserie Cream نوعی کرم شیرین است که از آن لای شیرینی ناپلئونی و نان خامه ای استفاده می‌شود

دستور شماره یک

  1. نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
  2. آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  3. شیر: ۱ پیمانه و نیم
  4. زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  5. شکر: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  6. اسانس دلخواه: ۱ قطره

  ادامه مطلب ...

آشنایی با غذاهای خوزستانی و جنوب کشور

Image result for ‫غذاهای استان خوزستان‬‎


استان خوزستان در جنوب غرب ایران و در مجاورت استان های کهگیلویه و بویراحمد،‌ چهار محال بختیاری، لرستان و ایلام واقع است. از سمت جنوب با خلیج فارس و از سمت غرب با کشور عراق هم مرز است. مردم خوزستان در تاریخ ایران تاثیر به سزایی داشته اند از زمان پادشاهی هخامنشیان گرفته تا ورود اسلام به ایران و یا جنگ تحمیلی و … و را نام برد.

ادامه مطلب ...