مواد لازم حلوا هویج
- هویج : 500 گرم
- آرد : 1 لیوان
- شکر 1 لیوان
- گلاب : یک دوم لیوان
- روغن مایع : یک دوم لیوان
- زعفران دم کرده : به میزان لازم
- آب : نصف لیوان
- پودر هل : یک دوم قاشق چایخوری
حلوا یکی از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اغلب در ماه رمضان و مراسم های ختم تهیه میشود. در ادامه این مطلب قصد داریم یک نمونه حلوای متفاوت را به شما عزیزان آموزش دهیم که در آن هویج به کار رفته و بسیار خوشمزه و خوش عطر است.
- سرکه: به مقدار کافی
- پودر فلفل قرمز: مقداری
- کلم قرمز: به میزان دلخواه
- نمک: به میزان کافی
سالاد کاپون مگرو سالاد مخصوصی است که اولین بار در جنووا ایتالیا درست شد و به دلیل استفاده از ماهی و میگو و مواد آبپز شده به سرعت میان مردم این شهر و کشور محبوب و معروف شد. این سالاد بسیار مقوی و کم کالری است و می تواند به عنوان نهار یا شام صرف شود.
بستنی رژیمی توت فرنگی با ماست تهیه میشود و اگر رژیم غذایی دارید و از خوردن بستنی محروم هستید میتوانید این نمونه را امتحان کنید . با ما همراه باشید تا با طرز تهیه بستنی رژیمی توت فرنگی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه بستنی رژیمی خانگی :
عدس پلو از جمله پلوهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی چه برای مناسبتهای مذهبی و نذری، چه مهمانی و چه یک ناهار خوشمزه برای ظهرهای گرم تابستان با ماست، دوغ و سالاد شیرازی است. اگر قصد دارید عدس پلو را به عنوان یک غذای مجلسی یا نذری درست کنید عدس پلو با گوشت قلقلی یا مرغ بهترین گزینه است. اگر گیاهخوار هستید میتوانید این قلقلیها را با سویا درست کنید و برای خوشطعم شدن سویا در غذا هم بهتر است طرز تهیه عدس پلو نذری برای ۵۰ یا صد نفر و راهکارهای و فوت و فنهای ما را در مجله کوروش بخوانید.