ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و خوشرنگی است که میتوانید آن را در زمان کوتاهی تهیه کرده و سرو نمایید.

مواد لازم برای طرز تهیه ترشی کلم قرمز
:
- سرکه: به مقدار کافی
- پودر فلفل قرمز: مقداری
- کلم قرمز: به میزان دلخواه
- نمک: به میزان کافی
طرز تهیه ترشی کلم قرمز:
ابتدا کلم را خلالی خرد کرده و در یک شیشه تمیز و خشک بریزید، نمک، فلفل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا نمک داخل آن حل شود.
شیشه را با مخلوط سرکه پر کنید طوری که روی کلم ها را بگیرد، درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک بگذاری تا برسد.
نکات مهم درباره طرز تهیه ترشی کلم قرمز:
- ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است. به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
- می توانید به ترشی مقدار کمی فلفل و سیر بیافزایید .
- ترشی کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محیط آشپزخانه آماده می شود.
- اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند .
- اگر از سرکه سفید استفاده کنید خوشرنگ ماندن ترشی طولانی تر میشود.
- ترشی بعد از رسیدن حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.
خواص کلم:
- همچنین مصرف آب کلم قرمز برای بهبود زخم های معده مفید میباشد.
- کلم قرمز حاوی ویتامین k بوده و برای سلامت استخوانها مفید است.
- یکی از مهم کلم قرم تاثیر آن بر حفظ سلامت قلب است.
- مصرف کلم موجب تقویت چشمها شده و از شبکیه چشم در برابر اشعه های ماورای بنفش محافظت می کند.
- مصرف کلم قرمز از بروز مشکلاتی مثل سوءهاضمه یا یبوست جلوگیری میکند.