طرز تهیه ترشی کلم قرمزخانگی

ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و خوشرنگی است که میتوانید آن را در زمان کوتاهی تهیه کرده و سرو نمایید.

ترشی کلم قرمز

 مواد لازم برای طرز تهیه ترشی کلم قرمزترشی کلم قرمز:

ترشی کلم قرمز

  • سرکه:  به مقدار کافی
  • پودر فلفل قرمز:   مقداری
  • کلم قرمز:  به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان کافی
 

طرز تهیه ترشی کلم قرمز:

ابتدا کلم را خلالی خرد کرده و در یک شیشه تمیز و خشک بریزید، نمک، فلفل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا نمک داخل آن حل شود.

شیشه را با مخلوط سرکه پر کنید طوری که روی کلم ها را بگیرد، درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک بگذاری تا برسد.


 نکات مهم درباره طرز تهیه ترشی کلم قرمز:

  • ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است. به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.
  • می توانید به ترشی مقدار کمی فلفل و سیر بیافزایید .
  • ترشی کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محیط آشپزخانه آماده می شود.
  • اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند .
  • اگر از سرکه سفید استفاده کنید خوشرنگ ماندن ترشی طولانی تر میشود. 
  • ترشی بعد از رسیدن حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.  


خواص کلم:

  • همچنین مصرف آب کلم قرمز برای بهبود زخم های معده مفید میباشد.
  • کلم قرمز حاوی ویتامین k بوده و برای سلامت استخوان‌ها مفید است.
  • یکی از مهم کلم قرم  تاثیر آن بر حفظ سلامت قلب است.
  • مصرف کلم موجب تقویت چشم‌ها شده و از شبکیه چشم در برابر اشعه های ماورای بنفش محافظت می کند.
  • مصرف کلم قرمز از بروز مشکلاتی مثل سوءهاضمه یا یبوست جلوگیری میکند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.