سالاد کاپون مگرو سالاد مخصوصی است که اولین بار در جنووا ایتالیا درست شد و به دلیل استفاده از ماهی و میگو و مواد آبپز شده به سرعت میان مردم این شهر و کشور محبوب و معروف شد. این سالاد بسیار مقوی و کم کالری است و می تواند به عنوان نهار یا شام صرف شود.
مواد لازم برای سس:
ابتدا لوبیا سبز، هویج و گل کلم خرد شده را به همراه کمی نمک و مقداری آب روی حرارت قرار داده و برای 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزید تا نرم شود. سپس سبزیجات را از آبخارج کرده و کنار بگذارید ولی آب سبزیجات را دور نریزید.
آب سبزیجات را مجدد روی حرارت قرار داده و به آن سرکه بالزامیک و آب لیمو اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
ابتدا ماهی را در آب بجوشانید و هم بزنید تا ماهی بپزد، سپس آن را خارج کرده و میگو را بریزید و اجازه دهید تا خوب بپزد.
ظرف سالاد را حاضر کنید و سبزیجات پخته شده را همراه با ماهی و میگو درون آن بریزید. چغندر قرمز یا لبو پخته شده را نیز در ظرف خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. حال سسی که از قبل تهیه کرده بودید را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
نکته:
در طرز تهیه این سالاد صدف نیز استفاده می شود اما به دلیل اینکه تهیه آن کمی دشوار است، از مواد سالاد کاپون حذف شده است.
خواص میگو: