طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

مواد لازم برای قیمه جنوبی:

  • نخود لپه محلی پخته شده: 200 گرم
  • گوشت پخته شده: 200 گرم
  • پیازسرخ شده: 2 عدد
  • سیب زمینی پخته شده: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک استکان
  • آب گوشت: 2 پیمانه
  • نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زیره و پودر لیمو عمانی: به مقدار کافی
  • روغن مایع: به میزان لازم

  

طرز تهیه قیمه بوشهری اصیل:

برای درست کردن این قیمه ابتدا باید لپه را خیس کنید و بعد از چند ساعت خیس خوردن و عوض کردن آب دامب آا ی آ آ آ

بعد از پخته شدن لپه ها ، آن را با گوشتکوب له کنید.علاوه بر لپه ، سیب زمینی پخته شده و گوشت پخا ش ش ش

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و پیاز های سرخ شده را به همراه کمی روغن داخلش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.تمام ادویه ها را به همراه کمی نمک به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.بعد از کمی تفت دادن ادویه ها و پیاز در روغن ، رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا در اثر حرارت خامی رب گرفته شود و رنگ رب با.

سپس به آنها نخودلپه له شده ، سیب زمینی و گوشت له شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخل. در حین هم زدن ، آب گوشت را هم به مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت کاملا جذب مواد شود. این خورشت باید کم آب باشد به همین دلیل نباید زیاد آب گوشت را اضافه کرد.در واقعه همان 2 پیمانه کافیست.

بعد ازمخلوط کردن کامل مواد ، در قابلمه را ببندید و حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت کامل.

وقتی خورشت کاملا جا افتاد در اواخر پخت مثلا 10 الی 15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت ، گلاب را به آن اضافه کن

خورشت قیمه بوشهری آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و در کنار شکر پلو میل کنید.

 

منبع: mazeh1

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.