مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:
طرز تهیه حریر بادام :
بادام ها را شسته و داخل قابلمه ای بریزید و روی آن آب بگیرید، قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
بعد از اینکه جوشید از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید، و بلافاصله پوست بادام هار ا بگیرید.
سپس بادامها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوطکن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود.
این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم میزنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید.
سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.
خواص بادام: