طرز تهیه حریره بادام

مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

  • آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
  • شیر پاستوریزه: یک استکان
  • بادام: 6 عدد
  • شکر: 1 قاشق چای خوری
  • آب: نصف استکان
 

طرز تهیه حریر بادام :

بادام ها را شسته و داخل قابلمه ای بریزید و روی آن آب بگیرید، قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.

بعد از اینکه جوشید از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید، و بلافاصله پوست بادام هار ا بگیرید.

سپس بادام‌ها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوط‌‌کن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود.

این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم می‌زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید.

سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.


خواص بادام:

  • مصرف بادام موجب کاهش کلسترول بد خون میشود.
  • همچنین مصرف آن کلسترول خوب خون را افزایش می دهد.
  •  بادام حاوی فیبر بوده و موجب سم زدایی بدن میشود.
  • مصرف بادام هضم غذا را آسان کرده و  سیستم گوارش را پاکسازی می کند.
  • مصرف منظم بادام خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.