- ماهی قزل آلا :1 عدد
- لیمو ترش تازه حلقه شده : 1 عدد
- گوجه فرنگی حلقه شده :2 عدد
- سیر و شوید تازه :به مقدار لازم
- پودر زنجبیل :به مقدار لازم
- روغن زیتون :نصف قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
ابتدا باید ماهی را تمیز کنید و محتویات داخل شکم آن را خارج کنید و خوب بشویید.سپس مقداری نمک ، فلفل،سیر تازه و پودرزنجبیل را به داخل و روی شکم ماهی بمالید و در شکم ماهی مقداری شوید تازه بگذارید .
در ظرفی را که ماهی را داخلش گذاشتید بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملا با موادی که به آن آغشته شده مزه دار شود. بعد از گذشت یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با برس ، روغن زیتون را به تمام قسمت های آن بمالید.
فر را با دمای 220 تا 250 درجه سانتی گراد روشن کنید و ماهی را داخل کاغذ فویل قرار دهید و روی ماهی را با چند حلقه لیموترش و گوجه فرنگی بچینید و کاغذ را
ببندید . ماهی پیچیده شده را در طبقه وسط فر روی قسمت میله ای آن به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد و عصاره لیمو و گوجه فرنگی به خورد ماهی برود.
_دقت کنید افرادی که دچار بیماری کلسترول هستند حتما پوست ماهی را هنگام مصرف جدا کنند.
ماهی قزل آلا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ماهی قزل آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .منبع: نمناک