متفاوت ترین روش برای تهیه ماهی قزل آلا

مواد لازم  برای ماهی قزل آلا:

  • ماهی قزل آلا :1 عدد
  • لیمو ترش تازه حلقه شده :  1 عدد
  • گوجه فرنگی حلقه شده :2 عدد
  • سیر و شوید تازه :به مقدار لازم
  • پودر زنجبیل :به مقدار لازم
  • روغن زیتون :نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

ماهی قزل آلاماهی قزل آلا

  طرز تهیه ماهی قزل آلا:

ابتدا باید ماهی را تمیز کنید و محتویات داخل  شکم آن را خارج کنید و خوب بشویید.سپس مقداری نمک ، فلفل،سیر تازه و پودرزنجبیل را به داخل و روی شکم ماهی بمالید و در شکم ماهی مقداری شوید تازه بگذارید .

در ظرفی را که ماهی را داخلش گذاشتید بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملا با موادی که به آن آغشته شده مزه دار شود. بعد از گذشت یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با برس ، روغن زیتون را به تمام قسمت های آن بمالید.

طرز تهیه ماهی قزل آلا

فر را با دمای 220 تا 250 درجه سانتی گراد روشن کنید و ماهی را داخل کاغذ فویل قرار دهید و روی ماهی را با چند حلقه لیموترش و گوجه فرنگی بچینید و کاغذ را

 ببندید . ماهی پیچیده شده را در طبقه وسط فر روی قسمت میله ای آن به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا ماهی کاملا بپزد و عصاره لیمو و گوجه فرنگی به خورد ماهی برود.

 _دقت کنید افرادی که دچار بیماری کلسترول هستند حتما پوست ماهی را هنگام مصرف جدا کنند.

نکات تکمیلی در مورد ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ماهی قزل آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.