طرز تهیه مربای عناب به روش ترکهای استانبول

مربای عناب یکی از مرباهای بسیار خوشمزه ای است که به راحتی تهیه میشود و دارای خواص بسیار زیادی میباشد. در ادامه طرز تهیه این مربای خوشمزه و پر خواص را آماده کرده ایم .

 

مواد لازم:

عناب: یک کیلو و نیم

شکر: 2 کیلو

 آب لیمو: کمی

طرز تهیه مربای عناب:

عناب ها را از قبل شسته و با مقداری آب بپزید سپس پوست آن ها را جدا نماییدف عناب های پوست گرفته را با شکر مخلوط کرده و اجازه دهید تا آب بیاندازد.

سپس روی حرارت قرار داده و با شعله کم بگذارید تا بجوشد و قوام پیدا کند، در آخر آب لیمو را افزوده و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید .


نکته:

در صورت تمایل میتوانید از دانه هل و یا میخک برای خوش عطر کردن مربا استفاده کنید.


خواص عناب:

  • عناب موجب کاهش چربی خون میشود و از بروز بیماری های قلبی جلوگیری میکند.
  • مصرف عناب موجب کاهش فشار خون شده و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
  • عناب دارای خواص ضد التهابی بوده و برای خارش ناشی از اگزما موثر است.

  • عناب موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از  بروز سرماخوردگی و بیماری های عفونی جلوگیری میکند.
  • خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی عناب از بروز بیماری های عفونی پیشگیری می نماید.
  • خوردن دمنوش عناب برای درمان گلودرد مفید است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.