مربای عناب یکی از مرباهای بسیار خوشمزه ای است که به راحتی تهیه میشود و دارای خواص بسیار زیادی میباشد. در ادامه طرز تهیه این مربای خوشمزه و پر خواص را آماده کرده ایم .
مواد لازم:
عناب: یک کیلو و نیم
شکر: 2 کیلو
آب لیمو: کمی
طرز تهیه مربای عناب:
عناب ها را از قبل شسته و با مقداری آب بپزید سپس پوست آن ها را جدا نماییدف عناب های پوست گرفته را با شکر مخلوط کرده و اجازه دهید تا آب بیاندازد.
سپس روی حرارت قرار داده و با شعله کم بگذارید تا بجوشد و قوام پیدا کند، در آخر آب لیمو را افزوده و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید .
نکته:
در صورت تمایل میتوانید از دانه هل و یا میخک برای خوش عطر کردن مربا استفاده کنید.
خواص عناب: