طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر


در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی را مرحله به مرحله برای شما عزیزان توضیح داده ایم با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه

  • نشاسته :200 گرم
  • ماست :200 گرم 
  • جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
  • نمک :1/3 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ :3 عدد
  • آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری
  • شکر :نیم کیلو
  • زعفران :به میزان لازم
  • آرد:50 گرم 
  • روغن جامد :1 قاشق چایخوری

زولبیا و بامیه خانگی خوشمزه زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق  چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

 زولبیا

طرز تهیه بامیه :

ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود, روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2-3 دقیقه مخلوط می کنیم. بعد از سرد شدن خمیر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

بامیه

 شربت زولبیا و بامیه :

با مخلوط گلاب و جوش شیرین و زعفران می توانید شربت زولبیا و بامیه را تهیه کنید.

ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه:

  1. برای تهیه شربت تمام مواد باید یک ربع بجوشند. بعد میگذاریم تا خنک شود و شربت غلظت عسل را پیدا کند.
  2. اگه شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند .اگر هم آبلیمو نریزید شربتتان شکرک میزند.
  3. برای سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید زیرا روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.
  4. می توانید در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز استفاده کنید توجه داشته باشید که این قیف ها را باید با قطر تقریبی 7 میلی متر برش دهید.
  5. زولبیا را بعد از این که از روغن خارج کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
  6. زیر شعله گاز را برای سرخ کردن زولبیا ها در حالت کم و ملایم قرار دهید.
  7. بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا حتما مواد را باهم مخلوط کنید.
  8. برای درست کردن بامیه بهتر است ماسوره ی آچری استفاده کنید. تعداد بامیه هایی که داخل روغن می اندازید نباید زیاد باشد یعنی تابه نباید پر باشد و بین بامیه ها فاصله باشد چون بخار بامیه ها باعث میشود نرم شوند.
  9. بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
  10. حتما از گلوکز داخل شربت بامیه استفاده کنیدتا بامیه ها نرم نشوند.گلوکز را از لوازم قنادی تهیه کنید و با یک قوطی آن میتوانید چندین بار شربت درست کنید و حتما گلوکز بی رنگ تهیه کنید.
  11. بعد پخت بامیه حدود هفت الی هشت ساعت رویشان را نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

نکات تکمیلی در مورد زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
زولبیا و بامیه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.