طرز تهیه قهوه اسپرسو در منزل که عالی و پرانرژی است

قهوه اسپرسو 

قهوه به شکل اصلی و اولیه‌ی خود، غذایی کامل محسوب می‌شود که مملو از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی مفید است.  قهوه می‌تواندسطح انرژی را در بدن تان به سرعت بالا ببرد و احساس شادابی و هشیاری تان را بالا ببرد. اگر شما هم از طرفداران انواع قهوه مخصوصا آیس کافی هستید در این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه قهوه اسپرسو در منزل را یاد بگیرید.


مواد لازم: 

دانه‌های قهوه


این نوشیدنی قهوه با عبور دادن آب نزدیک به نقطه‌ی جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های پودرشده‌ی قهوه تهیه می‌شود. حاصل این روش تهیه، قهوه‌ای است که در مقایسه با قهوه‌های دم‌شده غلظت بیش‌تری دارد.

اسپرسو پایه‌ای برای نوشیدنی‌های مختلف است. طرز تهیه‌ی اسپرسو را یاد بگیرید و به این ترتیب نیمی از مسیر یاد گرفتن طرز تهیه‌ی کاپوچینو، کافه لاته و ماکیاتوی خودتان را یاد گرفته‌اید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو در منزل که عالی و پرانرژی است 

در این‌جا مواد لازم را برای تهیه قهوه اسپرسو می‌بینید:

– دستگاه اسپرسو

– دستگاه آسیاب قهوه

– سبد پورتافیلتر

– تمپر

– ترازویی که گرم را وزن می‌کند.

– لیوان شات


طرز تهیه قهوه اسپرسو در منزل

مرحله‌ی ۱

مخزن ماشین اسپرسو را با آب سرد و تصفیه‌شده پر کنید، که نه خیلی سخت و نه خیلی نرم است. ابدا از آب مقطر استفاده نکنید چون ممکن است به دستگاه آسیب شدیدی وارد کند.


مرحله‌ی ۲

دستگاه خود را روشن کنید تا گرم شود، این کار بسته به اندازه‌ی دستگاه، از ۱۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. هنگامی‌که دستگاه شما به اندازه‌ی دمای دم کشیدن رسید، کمی بیشتر صبر کنید تا بدنه‌ی دستگاه اسپرسو نیز گرم شود.


مرحله‌ی ۳

پورتافیلتر را در هدگروپ قرار دهید و دستگاه اسپرسو را برای چند ثانیه روشن کنید تا آب جلو بیاید و قسمت‌هایی از دستگاه را که نزدیک به قهوه‌ هستند گرم کند.


مرحله‌ی ۴

داخل پورتافیلتر و قسمت پایین هدگروپ را تمیز کنید.


مرحله‌ی ۵

مقداری دانه‌‌‌ی قهوه را آسیاب کنید و باقی‌مانده‌ی پودر قهوه را از داخل دستگاه آسیاب پاک کنید. ۱۸ تا ۲۱ گرم قهوه‌ی تازه داخل پورتافیلتر بریزید.


مرحله‌ی ۶

روی قهوه را با استفاده از انگشتان‌تان فشار وارد کنید تا سطح قهوه برابر با لبه‌ی سبد پورتافیلر شود.


مرحله‌ی ۷

پورتافیلتر را به هدگروپ ببندید و کار دم کردن را شروع کنید. اگر دستگاه اسپرسو شما مرحله‌ی قبل از دم کردن دارد، ابتدا آن را انجام بدهید.


مرحله‌ی ۸

دم کردن را شروع کنید و با تولید ۳۰ میلی‌لیتر قهوه یا حدود ۳۰ گرم اسپرسو کارتان را پایان بدهید.

منبع: بازده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.