طرز تهیه آش ترش گیلانی

آش ترش یکی از آش های خوشمزه گیلانی ست که با گوجه سبز و باقالی و سبزی تازه تهیه میشود. درست کردن این آش خوشمزه بسیار ساده بوده و در زمان بسیار کوتاهی آماده میشود. این آش یکی از غذاهای پر طرفدار شمالی است که خواص بسیار زیادی هم دارد در ادامه طرز تهیه آش ترش را برای شما عزیزان آماده کرده ایم . پس با ما همراه باشید.


Image result for ‫آش ترش گیلان‬‎ 


مواد لازم برای آش ترش :

  • برنج:نیم کیلو
  • سبزی:( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ، نعناع)  ۱کیلو
  • باقالی:   نیم کیلو
  • سیر: ۲بوته
  • آبغوره:یا گوجه سبز ترش   ۲لیوان
 

طرز تهیه آش ترش گیلانی:

برنج را از قبل شسته و بخیسانید، باقالی ها را هم پاک کرده و بشویید.

برنج را به همراه مقداری آب بگذارید تا بجوشد سپس باقالی و سبزی را افزوده و اجازه دهید تا همه مواد بخوبی با هم بپزد.

در مرحله بعد سیر را پوست گرفته و رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید، سپس نمک و زردچوبه بزنید و اجازه دهید طلایی شود.

سیر سرخ شده و آبغوره را به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب جا بیافتد ، مقداری از سیر سرخ شده را برای تزیین روی آش نگه دارید.


نکاتی درباره آش ترش:

  • بهتره است از باقالی تازه و برنج خرد شده، استفاده کنیم.
  • آب مواد باید دو برابر سطح برنج، سبزی و باقالی باشد.
  • به جای سیر می‌‌‌‌‏توان از موسیر یا پودر سیر استفاده کرد.
  •  در شمال ایران، این آش را با ماهی شور و ترب سفید مصرف می‌‌‌‌‏کنند.


خواص آبغوره:

  • مصرف آبغوره کبد را تقویت میکند.
  •  مصرف آبغوره به صوت ناشتا کرم های روده را از بین میبرد.
  • غرغره کردن آبغوره گلو درد را درمان میکند.
  • آنتی اکسیدان های موجود در آبغوره موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده  و از بروز سرطان جلوگیری میکند.
  • مصرف آبغوره معده را تقویت کرده و به هضم غذا کمک میکند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.