آش ترش یکی از آش های خوشمزه گیلانی ست که با گوجه سبز و باقالی و سبزی تازه تهیه میشود. درست کردن این آش خوشمزه بسیار ساده بوده و در زمان بسیار کوتاهی آماده میشود. این آش یکی از غذاهای پر طرفدار شمالی است که خواص بسیار زیادی هم دارد در ادامه طرز تهیه آش ترش را برای شما عزیزان آماده کرده ایم . پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای آش ترش :
طرز تهیه آش ترش گیلانی:
برنج را از قبل شسته و بخیسانید، باقالی ها را هم پاک کرده و بشویید.
برنج را به همراه مقداری آب بگذارید تا بجوشد سپس باقالی و سبزی را افزوده و اجازه دهید تا همه مواد بخوبی با هم بپزد.
در مرحله بعد سیر را پوست گرفته و رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید، سپس نمک و زردچوبه بزنید و اجازه دهید طلایی شود.
سیر سرخ شده و آبغوره را به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب جا بیافتد ، مقداری از سیر سرخ شده را برای تزیین روی آش نگه دارید.
نکاتی درباره آش ترش:
خواص آبغوره: