سس کچاپ یکی از سس های بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که برای سرو انواع ساندویچ ها و پیتزا و ... استفاده میشود. این سس را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کرده و استفاده کنید.
مواد لازم برای سس کچاپ:
طرز تهیه سس کچاپ خانگی:
گوجه فرنگی ها را شسته و در آب در حال جوش بریزید ، سپس آن ها را از آب جوش خارج کرده و بعد از اینکه خنک شدند پوستشان را بگیرید و چهار قاچ کنید.
در مرحله بعد یک قابلمه مناسب بردارید و گوجه ها را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید، سیرها را رنده کرده و به گوجه فرنگی اضافه کنید.
درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوجه ها بجوشد و نرم شود، سپس نمک، فلفل سیاه، سرکه، پودر شکر و روغن زیتون را افزوده و سس را از صافی عبور رد کنید.
سس را مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود، بعد از اینکه سس کامل غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
سس آماده است آن را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال بگذارید.
نکات مهم درباره طرز تهیه سس کچاپ و روش نگهداری آن:
شما می توانید این سس را با رب گوجه هم درست کنید، فقط حتما از رب خوش رنگ استفاده کنید.
برای درست کردن سس کچاپ می توانید از زنجبیل، سیر، دارچین، فلفل یا هر طعم دیگر که دوست داشتید استفاده کنید.
این سس را در ظرف دربسته برای دو تا سه هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
اگر میخواهید این سس را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید بهتر است آن را درفریز قرار دهید.