طرز تهیه رب آلوچه ترش

آلوچه یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است که برای درمان یبوست بسیار مفید است، شما میتوانید رب آلوچه را در منزل تهیه کرده و به همراه رب گوجه به غذا اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری به آن دهد.


رب آلوچه ترش


مواد لازم برای رب آلوچه ترش:

  • آلوچه: یک کیلو
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • آب : یک لیوان

 

طرز تهیه رب آلوچه ترش:

ابتدا شاخ و برگ  آلوچه ها را گرفته و خوب بشویید، سپس  آلوچه و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

درب قابلمه را ببندید و برای 10 دقیقه اجازه دهید تا آلوچه ها پخته و آب بیاندازد.

سپس درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید تا آلوچه ها خوب پخته و له شود، سپس آن را از صافی رد کرده و داخل قابلمه برگردانید و مجدد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.

در اواخر پخت مرتب رب را با قاشق چوبی هم بزنید تا نسوزد، در انتها کمی نمک به رب اضافه کنید و رب را در شیشه ریخته و در محلی خشک و خنک یا در یخچال نگهداری نمایید. 


نکاتی درباره طرز تهیه رب آلوچه:

  • بعد سردشدن داخل ظرف در بسته در یخچال به مدت کوتاه تر ودر فریزر به مدت ۱سال میشه ازش استفاده کرد.
  • رنگ رب بستگی به نوع آلوچه تیره و روشن می شود.
  •  مقدار نمک را خودتان با امتحان کردن و چشیدن بدست می اورید تا حدی نمک بریزید که شور نشود.
  • از آلوچه شیرین هم میشه استفاده کرد.


خواص رب آلوچه :

  • مصرف رب آلوچه برای درمان یبوست‌ بسیار مفید میباشد.
  • استفاده از رب آلوچه در غذا موجب جذب آهن در بدن میشود.
  • رب آلوچه تقویت کننده معده میباشد.
  • رب آلوچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
  • مصرف رب آلوچه موجب دفع سموم کبد میشود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.