طرز تهیه کوفته سوئدی

کوفته سوئدی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار سوئدی است که با گوشت ، تخم مرغ، شیر و ... تهیه میشود ، این کوفته در ابعاد کوچکی تهیه و با پوره سیب زمینی سرو میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه سوئدی آشنا شوید.


طرز تهیه کوفته سوئدی


مواد لازم برای تهیه کوفته سوئدی:

  • یک فنجان شیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • 500 گرم گوشت چرخ نموده
  • یک عدد پیاز
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • سه چهارم فنجان آرد سوخاری 

  

طرز تهیه کوفته سوئدی:

ابتدا پیاز را پوست گرفته و ریز خرد نمایید، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیازها را با کمی روغن سرخ کنید.

در این میان که پیاز ا در حال سرخ شدن هستند، آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.

در مرحله بعد پیاز سرخ شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس با گوشت مخلوط کنید.

در ادامه مخلوط شیر و آرد را افزوده و ادویه جات را هم بریزید و مواد را داخل دستگاه غذا ساز مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی نرم پیدا کند.

برای این که ببینید کوفته شما آماده سرخ کردن است یا نه یک توپ کوچک از آن را داخل روغن داغ بیاندازید.

یک تکه کره نسبتا بزرگ داخل ماهیتابه بیاندازید و بعد از آن که خوب ذوب شد، کوفته ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید دور تا دور آن ها خوب قهوه ای شوند.

سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را بگیرید سپس آن را خوب بکوبید و کمی کره بزنید سپس داخل ظرفی بریزید و کوفته ها را روی آن بچینید و سرو کنید.


نکات مهم درباره طرز تهیه کوفته سوئدی :

 بهتر است برای تهیه این غذا مخلوطی از گوشت سردست گوساله و کمی گوشت گوسفند استفاده کنید.

زمان تفت دادن کوفته ها دقت کنید لایه رویی فقط ببندد و تغییر رنگ به قهوه ای سوخته ندهد .


چه کسانی نباید فلفل بخورند؟

  • خوردن فلفل برای کسانی که مبتلا به بیماری‌های اعصاب هستند توصیه نمیشود.
  • مصرف زیاد فلفل باعث ایجاد آلرژی  و مشکلات گوارشی میشود.
  • خوردن فلفل قرمز برای افرادی که از سوزش سر دل رنج می‌برند مضر است.
  • مصرف فلفل در دوران بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان توصیه نمیشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.