کوفته سوئدی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار سوئدی است که با گوشت ، تخم مرغ، شیر و ... تهیه میشود ، این کوفته در ابعاد کوچکی تهیه و با پوره سیب زمینی سرو میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه سوئدی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوفته سوئدی:
طرز تهیه کوفته سوئدی:
ابتدا پیاز را پوست گرفته و ریز خرد نمایید، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیازها را با کمی روغن سرخ کنید.
در این میان که پیاز ا در حال سرخ شدن هستند، آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد پیاز سرخ شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس با گوشت مخلوط کنید.
در ادامه مخلوط شیر و آرد را افزوده و ادویه جات را هم بریزید و مواد را داخل دستگاه غذا ساز مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی نرم پیدا کند.
برای این که ببینید کوفته شما آماده سرخ کردن است یا نه یک توپ کوچک از آن را داخل روغن داغ بیاندازید.
یک تکه کره نسبتا بزرگ داخل ماهیتابه بیاندازید و بعد از آن که خوب ذوب شد، کوفته ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید دور تا دور آن ها خوب قهوه ای شوند.
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را بگیرید سپس آن را خوب بکوبید و کمی کره بزنید سپس داخل ظرفی بریزید و کوفته ها را روی آن بچینید و سرو کنید.
نکات مهم درباره طرز تهیه کوفته سوئدی :
بهتر است برای تهیه این غذا مخلوطی از گوشت سردست گوساله و کمی گوشت گوسفند استفاده کنید.
زمان تفت دادن کوفته ها دقت کنید لایه رویی فقط ببندد و تغییر رنگ به قهوه ای سوخته ندهد .
چه کسانی نباید فلفل بخورند؟