بورک یکی از غذاهای فینگر فودی محسوب میشود که ریشه در کشور ترکیه دارد و در بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار است. برای تهیه بورک کافیست ابتدا مواد دلخواهتان را داخل خمیر قرار دهید و سپس آن را رول کرده و در فر و یا با روغن آن را بپزید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک بورک پنیری ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم ، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای بورک پنیری:
طرز تهیه بورک ترد پنیری:
ابتدا جعفری را خرد کرده و با پنیرلر و پنیر کاشار رنده شده مخلوط کنید، سپس یوفکاها را روی هم قرار داده به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.
خمیرها را با روغن چرب کرده و روی هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیری بگذارید و رول کنبد.
در ادامه بورک های رول شده را داخل آب فرو کرده و سپس داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.
روی بورک ها زرده تخم مرغ مالیده و سپس روی آنها خشخاش می پاشیم، بورک ها را داخل فری که ازقبل دردمای ۱۸۰ درجه گرم شده تا زمان برشته شدن وطلایی شدنشان میپزیم.
نکاتی درباره طرز تهیه بورک: