بورک ترد وبرشته پنیری

بورک یکی از غذاهای فینگر فودی محسوب میشود که ریشه در کشور ترکیه دارد و در بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار است. برای تهیه بورک کافیست ابتدا مواد دلخواهتان را داخل خمیر قرار دهید و سپس آن را رول کرده و در فر و یا با روغن آن را بپزید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک بورک پنیری ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم ، پس با ما همراه باشید.

Image result for ‫بورک پنیری‬‎

مواد لازم برای بورک پنیری:

  • ۴ عدد یوفکا
  • ۱ کاسه کوچک روغن مایع
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • مقداری خشخاش
  • ۱۵۰ گرم پنیر لر
  • ۱ استکان پنیر کاشار یا پنیرپیتزای رنده شده
  • ۱ مشت جعفری
  • به اندازه کافی آب

 

طرز تهیه بورک ترد پنیری:

ابتدا جعفری را خرد کرده و با پنیرلر و پنیر کاشار رنده شده مخلوط کنید، سپس یوفکاها را روی هم قرار داده به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.

خمیرها را با روغن چرب کرده و روی هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیری بگذارید و رول کنبد.

در ادامه بورک های رول شده را داخل آب فرو کرده و سپس داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

 روی بورک ها زرده تخم مرغ مالیده و سپس روی آنها خشخاش می پاشیم، بورک ها را داخل فری که ازقبل دردمای ۱۸۰ درجه گرم شده تا زمان برشته شدن وطلایی شدنشان میپزیم.


نکاتی درباره طرز تهیه بورک:

  • به جای استفاده از فر میتوانید بورک ها را در مقداری روغن سرخ کنید.
  • در صورتی که طرفدار طعم پنیر هستید میتوانید از پنیر پیتزای بیشتری در این غذا استفاده کنید.
  • پیشنهاد میکنیم بین هر لایه خمیر یوفکا مقدار کمی زرده تخم مرغ و روغن بمالید.
  • میتوانید داخل بورک را با مخلوطی از پوره سیب زمینی و پنیر پر کنید و یا مقداری قارچ سرخ شده به آن اضافه کنید که این بستگی به ذائقه شما دارد.
  • مرغ پخته و ریش ریش شده و یا اسفناج ریز و تفت داده شده را به مواد بورک اضافه کنید و با ادویه و چاشنی های دلخواه سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.