طرز تهیه خورش نخودفرنگی با مرغ

خورش نخودفرنگی یکی از خورش های بسیار خوشمزه پاکستانی است که هم با مرغ تهیه میشود و هم باگوشت قرمز ولی با مرغ خوشمزه‌تر است. این خورش را میتوانید تیهه کرده و به همراه یک پلوی ساده در وعده ناهار سرو کنید.


Image result for ‫طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ‬‎

 

مواد لازم برای خورش نخودفرنگی با مرغ:

  • تکه‌های مرغ‌ بدون استخوان؛ ۴۵۰ گرم
  • بادمجان؛ ۲ عدد (نگینی خرد شود)
  •  گوجه‌فرنگی متوسط؛ ۸ عدد (نگینی خرد شود)
  • نخودفرنگی؛ ۵۰ گرم یا یک‌چهارم پیمانه
  • روغن زیتون؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری
  •   
  •  پیاز؛ یک عدد بزرگ (ریز خرد شود)
  • نعنا خشک؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
  •  سیر؛ ۲ حبه (رنده شده)
  •  نمک و فلفل؛ به میزان لازم
  •  برگ نعنا؛ چند عدد برای تزیین
  •  آب‌مرغ؛ یک و نیم پیمانه
  • زردچوبه؛ یک قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین؛ نصف قاشق چای‌خوری
  •  جوز هندی رنده شده؛ یک چهارم قاشق چای‌خوری


طرز تهیه خورش نخودفرنگی با مرغ:

برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا پیاز خرد شده را با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شود، سپس مرغ هار ا افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ گردد .

نمک و ادویه ها را افزوده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند، سپس نخود فرنگی ها را به مرغ اضافه کرده و آب مرغ را هم بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خورش بپزد.

در این فاصله مقداری روغن داخل تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادمجان خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجه‌فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کناری بگذارید.

 ا ین مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاق‌گاز حدود ۴۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خورش را با برگ‌های نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.


خواص بادمجان:

  • بادمجان موجب تقویت مویرگ ها شده و از لخته شدن خون جلوگیری میکند. 
  •  بادمجان برای هضم بهتر غذا مفید است.
  • مصرف بادمجان موجب تقویت دستگاه گوارش میشود و از بروز یبوست پیشگیری میکند.
  • بادمجان می تواند به افزایش رشد و سلامت مو کمک کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.