خورش نخودفرنگی یکی از خورش های بسیار خوشمزه پاکستانی است که هم با مرغ تهیه میشود و هم باگوشت قرمز ولی با مرغ خوشمزهتر است. این خورش را میتوانید تیهه کرده و به همراه یک پلوی ساده در وعده ناهار سرو کنید.
مواد لازم برای خورش نخودفرنگی با مرغ:
طرز تهیه خورش نخودفرنگی با مرغ:
برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا پیاز خرد شده را با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شود، سپس مرغ هار ا افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ گردد .
نمک و ادویه ها را افزوده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند، سپس نخود فرنگی ها را به مرغ اضافه کرده و آب مرغ را هم بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خورش بپزد.
در این فاصله مقداری روغن داخل تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادمجان خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجهفرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کناری بگذارید.
ا ین مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاقگاز حدود ۴۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خورش را با برگهای نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.
خواص بادمجان: