طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر و یا بادمجان شکم پاره یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طعم و مزه بی نظیری دارد ، این غذای خوشمزه را میتوانید در مهمانی ها به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی سرو کنید و یا اینکه آن را به عنوان یک وعده کامل تهیه و میل کنید.

Image result for ‫بادمجان شکم پر‬‎

 

مواد لازم برای بادمجان شکم پر:

  • گوشت چرخ کرده گوساله: 200 گرم 
  • سویا: 2.1 پیمانه 
  • شیر: 2 پیمانه 
  • بادمجان : 10 عدد 
  • گوجه: 1 کیلوگرم 
  • پیاز: 2 عدد 
  • سیر:  2 حبه 
  • رب گوجه فرنگی : 3 قاشق
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: 1 عدد 
  • قارچ: 200 گرم 


طرز تهیه بادمجان شکم پر:

ابتدا سویا را با شیر مخلوط کرده و بگذارید یک ساعت بماند تا خیس بخورد، در این میان بادمجان ها پوست گرفته و برای نیم ساعت در آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش از بین برود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود، بادمجان ها را از آب خارج کرده و خشک کنید سپس داخل روغن خوب سرخ کنید.

بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدند پیازها را خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شوند، ادویه و نمک را افزوده و بعد از کمی تفت دادن گوشت را بریزید و با پیاز و ادویه خوب سرخ کنید.

 سویا را داخل آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا شیر آن خارج شود سپس داخل تابه بریزید و با سایر مواد تفت دهید، در ادامه رب را در گوشه ای تابه تفت داده و با گوشت و پیاز مخلوط کنید.

در مرحله بعدی قارچ و فلفل دلمه ای را شسته و خرد کنید و به تابه اضافه نمایید،  پس از کمی تفت دادن یک استکان آب اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم زمان میدهیم تا مواد پخته و آب آن جمع شود .

بادمجان ها را به صورت طولی از وسط برش داده به گونه ای که کامل بریده نشود و فقط شکم آن باز شود . از مواد گوشتی داخل بادمجان ها داده و در یک ماهیتابه در دار میچینیم .

در ظرفی جدا یک عدد پیاز و دوحبه سیر را رنده کرده در کمی روغن تفت میدهیم و پوره گوجه را به آن افزوده به همراه آب غوره و کمی حرارت میدهیم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به سس زده و روی بادمجان ها ریخته در ظرف را بسته و به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد .


نکاتی درباره طرز تهیه بادمجان شکم پر :

  • میتوانید بادمجان ها را از وسط نصف کرده و مواد را روی آن بدهید و در فر قرار دهید .
  • همچنین اگر دوست داشتید می توانید پنیر پیتزا نیز روی مواد بریزید تا در فر طلایی شود .
  • اگر دوست داشتید میتوانید کمی  زیتون سیاه نیز بیفزایید.


خواص سویا :

  • دانه سویا چین و چروک پوست را از بین میبرد و برای درمان لکه های قهوه ای پوست موثر است.
  • مصرف سویا ناخن ها را تقویت کرده و عفونت قارچی ناخن را درمان میکند.
  • سویا می تواند به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی پوست عمل کرده و خشکی پوست را درمان کند.
  • سویا موجب جوان سازی پوست صورت میشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.