طرز تهیه گوش فیل خانگی

گوش فیل یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که اغلب برای مراسم هایی مثل عید نوروز تهیه و برای پذیرایی از مهمان ها استفاده میشود. درست کردن این شیرینی خوشمزه بسیار آسان است و نیاز به مواد زیادی ندارد و شما به راحتی میتوانید با موادی که در دسترس دارید آن را به سرعت تهیه کرده و در کنار چای از مهمان های خود پذیرایی کنید.

طرز تهیه گوش فیل اراکی اصفهانی , دستور پخت گوش فیل افغانیخانم گلاور , xvc jidi   a tdg

 Ø·Ø±Ø² تهیه گوش فیل اراکی اصفهانی , دستور پخت گوش فیل افغانیخانم گلاور , xvc jidi   a tdg

مواد لازم گوش فیل:

  • شیر ۱ فنجان سر خالی
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید به اندازه کافی
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ لیوان

  

طرز تهیه گوش فیل خانگی:

برای درست کردن گوش فیل آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی قوام بیاید، در این مرحله گلاب را افزوده و زعفران و آبلیمو را هم بریزید و بعد از یکی دو دقیقه شعله را خاموش کنید تا شربت خنک شود.

در این میان یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی بزنید تا باز شود ، سپس روغن را به تخم مرغ افزوده و  شیر را هم بریزید و مخلوط کنید.

در ادامه ماست را بریزید و مخلوط کنید، سپس بیکینگ پودر را با ۲ قاشق شربت مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، حالا آرد را به تدریج بریزید و خمیر را با دست ورز دهید تا یکدست شود و تا زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبد آرد را اضافه کنید.

روی خمیر سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خوب استراحت کند، بعد از دو ساعت خمیر را  روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با وردنه آن را پهن می کنیم و ورز می دهیم تا هوا اگر داخل آن است کاملا خارج شود.

بعد خمیر را کاملا پهن می کنیم و(نباید ضخامت خمیر را بیش از حد کم بگیرید چون پف نمی کند) با چاقو نوارهای ۲ سانت می بریم و نوارها را به شکل لوزی برش می دهیم .

روغن را داخل قابلمه و یا تابه گودی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس گوش فیل ها را بریزید و سرخ کنید، گوشفیل ها پف می کنند،آن ها را پس از طلایی شدن بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز طلایی شود

 گوش فیل های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارد تا هم روغنش برود و هم کمی خنک شود سپس داخل شربت بریزید و چند دقیقه زمان دهید تا شربت را به خود جذب کند.


خواص گلاب:

  • گلاب بینایی را بهبود بخشیده و موجب رفع خستگی چشم میشود.
  • خوردن گلاب برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و از نفخ جلوگیری میکند.
  • مصرف گلاب برای درمان معده درد و زخم معده موثر است.
  • گلاب خواص آنتی بیوتیکی داشته و برای درمان گلودرد مفید است.
  • مصرف گلاب سیستم ایمنی بدن  را تقویت میکند و برای درمان سرماخوردگی استفاده میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.