حالا که هوا رو به سردی رفته و انواع آشها و سوپها کم کم به وعدههای غذایی اضافه میشود، بهترین فرصت است تا دستور پخت آنها را به بهترین شکل یاد بگیریم و درست کنیم. آش جو هم یکی از آن غذاهای جذاب است که با رعایت فوت و فنهایش میتوانید یک آش لذیذ را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم تهیه برای آش جو:
طرز تهیه آش جو:
برای تهیه این آش نخود، لوبیا، گندم و جو را از روز قبل شسته و در آب بخیسانید تا نفخشان برود.
نخود و لوبیا را به همراه مقداری آب و کمی نمک داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
قابلمه مناسبی انتخاب کرده و پیاز ها را داخل آن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، سپس نمک و ادویه جات را بزنید و بعد از یکی دو تفت آب قلم را اضافه کنید.
بعد از اینکه آب به جوش آمدجو و گندم خیس خورده را بریزید، بعد از یک ساعت عدس ها را افزوده و اجازه دهید تا بپزد.
زمانی که عدس، جو و گندم پخت، نخود و لوبیای پخته شده را هم بریزید، سپس سبزی آش را اضافه کنید. آش را چند بار به هم بزنید تا همه مواد درون آش به صورت یکنواخت پخته شوند و در ضمن آش ته نگیرد.
برای درست کردن نعنا داغ، ۶ قاشق غذاخوری روغن را داخل تابه بریزید و بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، ۳ قاشق پودر نعنا خشکی را که داشتیم به روغن اضافه کنید.
برای کمتر از ۱ دقیقه نعنا خشک را با روغن تفت دهید و بلافاصله از روی حرارت بردارید؛ چون حرارت بیش از حد خیلی سریع باعث سوختن و تیره رنگ شدن نعنا داغ میشود و طعم خیلی تلخی هم پیدا میکند.
سپس نعنا داغ را به آش جو اضافه کنید و بعد اجازه دهید تا آش جا بیفتد. در این مدت هم چندین بار آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
نکاتی در موردطرز تهیه آش جو:
خواص جو: