طرز تهیه سمبوسه مرغ

سمبوسه یکی از غذاها پر طرفدار جنوبی است که با مواد مختلفی تهیه میشود، در اینجا قصد داریم طرز تهیه سمبوسه با مرغ را به شما دوستان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
سمبوسه

مواد لازم: 

  • ذرت: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • مرغ: یک تکه
  • پنیر موزارلا: یک لیوان
  • خمیر یوفکای مستطیلی به میزان لازم  
  • نمک، فلفل و ادویۀ دل‌خواه به میزان لازم  

سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه مرغ:

مرغ را به همراه کمی آب ، نمک و یک عدد پیاز کوچک بگذاید خوب بپزد، ذرت را هم به طور جداگانه بپزید.

مرغ را بعد از اینکه پخت بگذارید خنک شود ، سپس ریش ریش کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید.

نمک ، زردچوبه و فلفل بزنید و خوب زیر و رو کنید، در ادامه مرغ ریش شده را افزوده و تفت دهید حالا ذرت را هم بریزید و همه مواد را خوب زیر و رو کنید. شعله را خاموش کنید تا مواد خنک شود.

پس از خنک شدن مواد، پنیر موزارلا را به آن افزوده و مخلوط کنید، خمیر یوفکای مستطیلی را از وسط به‌صورت عمودی برش بزنید. سپس از مواد آماده شده در آن ریخته و سمبوسه را ببندید.

می‌توانید سمبوسه‌ها را در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید، برای اینکه سمبوسه در فر طلایی شود، زردۀ تخم‌مرغ را با 3 تا 4 قاشق شیر مخلوط کرده، روی سمبوسه‌ رومال بزنید و روی آن کنجد و سیاه‌دانه بریزید.

سمبوسه

نکات مهم برای طرز تهیه سمبوسه مرغ:

  • وقتی سمبوسه را با خمیر یوفکا تهیه می‌کنید، به‌راحتی می‌توانید در فر بگذارید تا مانند بورک برشته شود.
  • برای اینکه سمبوسه رنگ و لعاب بهتری داشته باشد، حتماً از رومال زردۀ تخم‌مرغ و شیر استفاده کنید.
  • برای پخت سمبوسه از هر موادی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.
  • پنیر در سمبوسه عالی می‌شود. پیشنهاد می‌شود در همۀ انواع این غذا از پنیر سفید صبحانه گرفته تا پنیر موزارلا و گودا، استفاده کنید.

خواص ذرت:

  • مصرف ذرت در طول دوران بارداری از نقص لوله‌ی عصبی جنین جلوگیری میکند.
  •  فسفر موجود در ذرت برای سلامت  استخوان‌ها مفید است و  موجب تراکم استخوان ها میشود.
  • مصرف ذرت موجب بهبود عملکرد کلیه‌ها میشود.
  • ذرت سرشار از آنتی ‌اکسیدان‌ بوده و با رادیکال‌های آزاد سرطان ‌زا مبارزه میکند.
  •  خواص آنتی ‌آتروژنیک موجود در روغن ذرت کلسترول بد خون را از بین میبرد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.